Samo u siječnju 18 četveronožaca iz virovitičkog Skloništa dobilo novi dom

Za napuštene pse iz virovitičkog Skloništa za životinje ova je godina započela izvrsno. Samo u siječnju svoj novi dom pronašlo je 18 pasa, a po njih još 6 novi vlasnici će doći ovih dana. Tom brojkom gotovo je oboren rekord udomljavanja u jednom mjesecu, koji je postavljen u lipnju prošle godine kada je udomljeno 19 četveronožaca.

Spremnošću udomitelja da pruže drugu priliku neželjenim psima sretni su djelatnici Skloništa i Veterinarske prakse za male životinje „Feliks“. – Do sada smo svake godine udomili prosječno 140 pasa, a ove godine želja nam je da 200 naših pasa pronađe dom – rekao nam je veterinar Dražen Majetić.

U virovitičkom Skloništu i dalje svoj dom čekaju brojne njuške. Da biste postali potencijalni udomitelj, morate proći nekoliko koraka. Prvi je naravno doći u Sklonište, upoznati i odabrati budućeg člana obitelji, zatim ispuniti upitnik za potencijalne udomitelje te nakon utvrđivanja imate li uvjete za udomljavanje, virovitičku njušku možete povesti doma – i to bez ikakve naknade.

(www.icv.hr, ml; foto: Facebook Virovitičko sklonište volonteri)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content