TVRTKA PALKOVIĆ D.O.O. I NAMJEŠTAJ ZA SVAČIJI UKUS – Uspješno primjenjuju napredne tehnologije, a kupcima nude namještaj po mjeri

Tvrtka Palković d.o.o već dugi niz godinama poznata je građanima po širokom asortimanu namještaja, posebice mogućnosti narudžbe namještaja po mjeri. Ova tvrtka svoje korijene vuče iz 1964. godine kada je Ivan Palković osnovao građevinski obrt, koji je potom nakon njegovog umirovljenja preuzeo sin Željko. Obrt je uskoro prerastao u tvrtku u čije je poslovanje uskoro uključena gotovo cijela obitelj. Osim građevinarstva u poslovanje uvode nove djelatnosti: trgovinu, ugostiteljstvo i usluge pranja automobila.

palkovic2

– Trudimo se razvijati naše poslovanje, razvijamo se pomalo i širimo proizvodnju. Do sada smo se najviše bavili pločastim namještajem, a u posljednjih godinu dana proširili smo proizvodnju masivnog namještaja – rekao nam je Željko Palković, direktor tvrtke koja trenutno ima 30 zaposlenika. Prije desetak godina ova obitelj je svoju granu djelatnosti proširila na proizvodnju namještaja po mjeri.

palkovic1

USUSRET KUPCU

– U vlastitom pogonu proizvodimo kuhinje, ormare, regale, stolove, krevete, uglavnom sav namještaj za opremanje poslovnih i stambenih prostora, hotela i apartmana – objašnjava nam Ž. Palković.

Krajem prošle godine javnosti su predstavili novi proizvod – ekološku hotelsku uzornu sobu „Historion“. Sobu je dizajnirao Krunoslav Kovač, projekt je razvijen u suradnji s Panonskim drvnim centrom kompetencija, a sufinanciralo ga je Ministarstvo poljoprivrede temeljem dodjele potpora male vrijednosti za poticanje razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske u 2017. godini.

MG 1274

– Soba je izrađena od zaista kvalitetnog hrastovog drva, krasi je hrvatski dizajn u koji su uklopljeni elementi kulturne baštine – opisuje Ž. Palković sobu s kojom je tvrtka pokazala kako uspješno primjenjuju napredne tehnologije u oblikovanju i proizvodnji namještaja. Kako kaže, uvijek su dostupni svojim kupcima, bilo da su u pitanju savjetovanja ili reklamacije.

– Kvaliteta nam je najvažnija. Obiteljska smo tvrtka i pokušavamo uz naše djelatnike ostati u ovom dijelu Lijepe Naše, ne odseliti se. Zato se i trudimo uvijek biti ovdje za naše kupce i pružiti im kvalitetan proizvod – istaknuo je Ž. Palković. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content