Đurđa Šimatović reizabrana za predsjednicu Udruge Jaglac

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice održala je izvještajno-izbornu skupštinu. Tom prigodom jednoglasno je izabrano novo vodstvo: dužnost predsjednice i dalje će obavljati Đurđa Šimatović, dopredsjednica je Ana-Kukuruzović Boljkovac koja je izabrana i na dužnost predstavnice udruge u LAG-u Papuk, a tajnica je Milica Vejić.

Pred velikim brojem korisnika, djelatnika, volontera i roditelja, izvješće o radu podnijele su predsjednica Đurđa Šimatović te tajnica Milica Vejić. U izvješću je vidljivo da je „Jaglac“ i u proteklom razdoblju bio iznimno aktivan, posebno po pitanju apliciranja projekata. Korisnici imaju maksimalne uvjete za boravak u udruzi te nužno uključivanje u društvenu zajednicu kao ravnopravni članovi.

2203jaglac2

– U 2017. godini imali smo 127 članova, 21 zaposlenog radnika, 136 volontera te 2223 utrošena volonterska sata. Odobreno nam je 9 bespovratnih potpora kroz koje smo ostvarili i jedno partnerstvo. Moram zahvaliti svim donatorima, pravnim i fizičkim osobama koji nam pomažu u svim godinama našeg postojanja – rekla je Đ. Šimatović, posebno zahvalivši i svim djelatnicima i volonterima koji su, kako kaže, postali prava mala obitelj.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content