FOTO: 4. liga – Pobjede Slatine i Pitomače, Virovitica osvojila bod protiv vodećeg Tehničara

U četrnaestom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica naši predstavnici bili su uspješni. U županijskom derbiju na svom su terenu nogometaši Slatine pobijedili orahovački Papuk 2:0, zgodicima Ante Vicića u petnaestoj i Hrvoja Ibričića u sedamdeset petoj minuti. Pitomača je na svom terenu nadvisila Dinamo iz Predavca rezultatom 5:0. Prvi zgoditak za Pitomaču postigao je najbolji strijelac lige Filip Škaro u četrdesetoj minuti. U drugom dijelu Škaro je postigao još jedan gol u 62. minuti, a efikasni su još bili Nikola Plavšić u 65., Karlo Jakupec u 82. i Valentino Pintarić u 89. minuti.

Virovitica je na svom terenu ugostila lidera Tehničar iz Cvetkovca. Domaći nogometaši su poveli golom Roka Horačeka u 42. minuti, a gosti su izjednačili autogolom Sandija Kovača u 60. minuti. Gosti iz Cvetkovca su više gospodarili terenom, ali su domaći nogometaši stvorili više prilika za gol.

U idućem kolu Pitomača dočekuje Rovišće, Papuk je domaćin Podravcu iz Virja. Virovitica putuje kod Mladosti u Kloštar Podravski, a Slatina gostuje kod Garića u Garešnici. (www.icv.hr, mš, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”447801″ random=”1″]

[g-gallery gid=”447822″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content