KK „Mladost“ Čačinci u finalu završnice III. košarkaške lige istok

Nakon završenog regularnog dijela prvenstva III košarkaške lige istok čačinačka „Mladost“ je zauzela prvo mjesto te se sa ekipama iz N. Gradiške, B. Manastira i Našica plasirala u završnicu prvenstva. Play off se igra po kup sistemu i u polufinalu je Mladost igrala protiv odlične ekipe iz Našica. U prvom susretu na domaćem terenu Mladost je doživjela poraz od 1 koša razlike (62:63).

U uzvratu su dečki odigrali odličnu utakmicu te predvođeni centarskom linijom Radaković, Pušić i Matišić gospodarili skokom i u obrani i u napadu. Posebno raspoložen bio je I. Nekić koji je zabio 32 poena od kojih 9 trica. Mladost je cijeli susret odigrala timski i pobjeđuje rezultatom 80:71 te ostvaruje plasman u finale koje se igra već ovaj vikend protiv ekipe B. Manastira koja je u dvije utakmice bila bolja od Strmca iz Nove Gradiške.

Ovo je za nas ponovno veliki uspjeh i ovim putem pozivamo sve ljubitelje košarke i naše „Mladosti“ na prvu utakmicu finala u čačinačku dvoranu u subotu 24. ožujka s početkom u 18.00 sati.

KK NAŠICE 71
KK MLADOST 80

KK NAŠICE: Pleša 11, Svoren -, Subjak 5, Pandurić 6, Špehar 14, Cvijetović -, Petrović 6, Horvat 21, Ljulj 8, Potnešil -, Sertić –

KK MLADOST: Jerbić -, Milak-, Grundler 4, Radaković 21, Pušić 6, Lukić -, Čučković -, Matišić 17, Nekić 32 (www.icv.hr, KK Mladost)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content