Novih 175 radnih mjesta u Virovitici: Na sjednici Gradskog vijeća usvojena odluka o prodaji zemljišta tvrtki V. V. F. AGROTECH d.o.o.

Gradsko vijeće Grada Virovitice održalo je svoju 7. sjednicu na kojoj su donijeli odluku o prodaji građevinskih parcela u Poduzetničkoj zoni III trgovačkom društvu V.V.F. Agrotech d.o.o. Ova se tvrtka bavi proizvodnjom poljoprivredne opreme i gnojiva, a u Virovitici planira izgraditi proizvodni objekt u kojem će proizvoditi cisterne za prijevoz bio goriva, pogonske dijelove za mlinsku industriju, bio gnojivo i drvnu industriju. Planirana vrijednost investicije je 390 milijuna kuna, a zaposlit će se 175 osoba. Tvornica bi s radom trebala početi u listopadu 2019. godine.

Na 7. sjednici je, između ostalog, prihvaćeno i Izvješće o izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2017. godinu, Izvješće o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture Grada Virovitice u 2017. godini i druga izvješća.

Sjednica je održana pod predsjedanjem predsjednice Gradskog vijeća Lahorke Weiss, a nazočili su joj i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, zamjenici gradonačelnika Damir Marenić i Vlasta Honjek – Golinac, gradski pročelnici te direktori gradskih tvrtki.

(www.icv.hr, ml)
[g-gallery gid=”444635″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content