Orahovačka Udruga kuhara i Podravka kolačima i slasticama uljepšali Uskrs starima i nemoćnima

Udruga kuhara grada Orahovice tradicionalno, već nekoliko godina uoči velikih kršćanskih blagdana, razveseli korisnike Doma za stare i nemoćne Vedri dani Orahovica. Riječ je o humanitarnoj akciji u sklopu koje članovi udruge u suradnji s tvrtkom Podravka pripremaju kolače i slastice te ih doniraju Domu:
-Već nekoliko godina organiziramo ovu akciju koja je ovog puta nazvana “Uskrs s Podravkom” za koju namirnice donira ova poznata koprivnička tvrtka, a naši članovi pripreme slastice i svi zajedno posjetimo naše najstarije sugrađane i time im približimo obiteljsku atmosferu koja im je u ovim okolnostima prijeko potrebna – kaže predsjednik Udruge kuhara grada Orahovice Dražen Šafar uz kojeg su slastice pripremali Sandra Jadek, Danira Vinković, Manuela Jergović, Kristina Fekete i Zoran Putniković.

Korisnici Doma orahovačke su kuhare su dočekali raširenih ruku i s velikim osmijehom, neki i sa suzama u očima:
-Oni su jako sretni kada ih se netko sjeti. Dođu njihove obitelji, posjete ih, ali kada im netko njima potpuno nepoznat dođe i posveti pažnju to ih posebno razveseli. Hvala od srca Udruzi kuhara koji nas nikada ne zaboravi i pravi je prijatelj našeg Doma – rekla je vlasnica Doma Vedri dani Vesna Šafer.
(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content