Paukovci obilježili Dan svetog Patrika

Udruga PAUK Orahovica organizirala je petu, sada već tradicionalnu proslavu Dana svetog Patrika u Clubu Blues. Mnoštvo prisutnih gostiju od Požege i Našica preko Slatine do Virovitice bilo je oduševljeno partijem:

– Ovaj događaj je na našu radost postao već naširoko prepoznat i o njemu se dugo nakon završetka priča, samo u pozitivnim tonovima. Ove godine pripreme za Irski party započele su više od mjesec dana ranije nego inače. Članovi Udruge su u nekoliko navrata kroz kreativne radionice izrađivali ukrase i okvir za fotografiranje, a sve u cilju što vjernijeg dočaravanja irskog Puba. Ovogodišnji party obilježio je i odličan nastup Slatinskog benda The Muddy Breakdown koji je preko 3 sata vrhunskom rock svirkom oduševio posjetitelje. Osim u svirci, posjetitelji su mogli uživati i u mnoštvu nagradnih igara, kvizu znanja s tematikom Irske i glavnom događaju večeri, natjecanju u ispijanju piva i to tehnikom “žlicanje”.

20023svetipatrik4

Riječ je o natjecanju u ispijanju piva žlicom iz tanjura što je bio više nego zabavno i atraktivno. Irska glazba, kikiriki upotpunjeni o’hara’s pivima i Jamesons whiskeyem, maksimalno su napravili štimung jednog irskog puba koji su diljem svijeta poznati po veselju. – kaže predsjednik udruge Pauk Mirko Kufner te dodaje kako je došlo do ideje prije pet godina o organiziranje ovakvog partya:

– Ideja o obilježavanju ovog dana naišla je članovima udruge prije dosta godina, a potaknuta je ljepotom Irske jer su neki od članova i posjetili ovu zemlju u nekoliko navrata. Potom, kako znamo da Irska ima odlična piva i vrhunsku glazbu sve smo spojili u jedno. Veliki gradovi već dugi niz godina obilježavaju ovaj dan po pubovima, a naša udruga je dokazala da se ovakav tematski party uspješno može organizirati i u manjim sredinama. Hvala svim članovima udruge koji su uložili maksimalan trud da bi ovaj događaj bio na vrhunskom nivou i svakako hvala slatinskom bendu koji su odradili uistinu vrhunski posao te ponajviše hvala velikom broju posjetitelja koji su nas i ovoga puta podržali. – zaključio je Kufner. (www.icv.hr, vg)

20023svetipatrik3 20023svetipatrik1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content