Počinje proljetni dio nogometnog prvenstva: Suhopolje dočekuje Rezovac, Croatia iz Grabrovnice gostuje u Svetom Đurađu

1.ŽNL: Suhopolje dočekuje Rezovac

Nakon niza odgoda uvjetovanih vremenskim neprilikama ovog vikenda kreće proljetni dio prve županijske nogometne lige. Derbi kola kojim liga kreće u Suhopolju gdje međusobno igraju prva i treća momčad lige. Suhopolje i Rezovac su stari rivali čije su utakmice uvijek imale dodatni naboj. Uz tu utakmicu imamo još nekoliko zanimljivih susreta. U Okrugljači subotu se sastaju domaći Graničar i susjedno Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Gledajući tablicu gosti su favoriti. Domaći nogometaši će sigurnoj željeti osvojiti sva tri boda. Ostale utakmice se igraju u nedjelju. Lukač 05 gostuje u Čađavici kod Mladosti 1930. U toj utakmici nas očekuje puno neizvjesnosti. Mladost iz Čačinaca ugošćuje drugoplasirani Mikleuš. To je susjedski derbi i teško je prognozirati konačni rezultat.

Uzbuđenja neće nedostajati i u ostalim utakmicama. Dinamo iz Četekovca dočekuje Slavoniju iz Sladojevaca, Zrinski u Novoj Bukovici igra s Podravcem iz Sopja, a Voćin je domaćin Gradini. U subotu 24.ožujka se susreću Suhopolje – Rezovac i Graničar Okrugljača – Bratstvo, dok u nedjelju 25.ožujka igraju: Mladost Čačinci – Mikleuš, Voćin – Gradina, Zrinski – Podravac Sopje, Dinamo Četekovac – Slavonija i Mladost 1930. Čađavica – Lukač 05. Utakmice u subotu: u Suhopolju i Okrugljači igraju se u 15,30 sati, dok nedjeljne utakmice počinju u 16,30 sati.

2.ŽNL: Croatia iz Grabrovnice gostuje u Svetom Đurađu, Borova dočekuje Crnac

Druge županijske lige počinju prema prvotno dogovorenom rasporedu. Ovog vikenda igraju se utakmice dvanaestog kola u obje skupine.

U skupini zapad vodeća je Bušetina 1947., bez izgubljenog boda, ali se Croatia iz Grabrovnice i Omladinac iz Korije nisu odrekli borbe za naslov prvaka. Još je veća gužva na začelju tablice. Posljednjeplasirani Sveti Đurađ pojačao je igračke redove, tako da se Turanovac, milanovački Sokol, Stara Brezovica i Podgorje ne mogu smatrati sigurnima.
Slično je i skupini istok gdje se za naslov prvaka bore Sloga iz Zdenaca, Borova i Crnac. U „donjem domu“ su najugroženiji Miholjac, Plavi iz Jugovog Polja i Tehničar iz Cabune.
Očekuje nas niz zanimljivih utakmica punih uzbuđenja.

Ovog vikenda se ne igra ni jedan izraziti derbi, ali ima čitav niz utakmica u kojima su moguća iznenađenja.

Sve utakmice se igraju u nedjelju 25.ožujka u 16.30 sati.

U skupini zapad igraju: Mladost Vukosavljevica – Podgorje, Drava – Bušetina 1947., Bilogora 1947. – Sokol, Omladinac – Stara Brezovica, Sveti Đurađ – Croatia i Turanovac – Napredak.

U skupini istok se sastaju: Munja – Plavi, Sloga Zdenci – Mladost Bakić, Tehničar – Čeralije, Borova – Crnac, Mladost Miljevci – DOŠK i Miholjac – Standard. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content