Prijavite se za dodjelu gradskih vrtova

Gradonačelnik Ivica Kirin raspisao je javni poziv za iskazivanje interesa za dodjelu gradskih vrtova. Gradski vrtovi dodjeljivat će se u veličini od 200 do 400 kvadratnih metara prvenstveno korisnicima socijalne skrbi, nezaposlenim osobama te umirovljenicima, a lokacija je Južni blok. Ukoliko ne bude dovoljan broj zainteresiranih osoba ove kategorije, gradski vrtovi će se dati na obrađivanje i ostalim zainteresiranim građanima. Prednost pri dodjeli parcela imat će korisnici vrtova prethodne godine, koji su vrtove uredno održavali i nakon korištenja očistili parcelu.

Pozivaju se građani grada Virovitice da prijavom na ovaj poziv iskažu interes za dodjelu gradskih vrtova bez naknade. Podaci o zainteresiranosti za dodjelu gradskih vrtova prikupljat će se na propisanom obrascu koji se dostavlja u Pisarnicu grada Virovitice, Trg kralja Zvonimira 1. Javni poziv otvoren je od 23. ožujka do 3. travnja 2018. godine.

Obrazac će biti objavljen na službenim stranicama Grada Virovitice u rubrici “Natječaji”, zajedno s javnim pozivom, a moći će se preuzeti i u prostorijama Grada. (virovitica.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content