Rukometaši Viro Virovitice gostuju u Osijeku

Rukometaši Viro Virovitice gostuju u Osijeku

U devetnaestom kolu prve lige sjever rukometaši Viro Virovitice gostuju u Osijeku. S domaćom momčadi igraju u sportskoj dvorani Zrinjevac u subotu 10.ožujka u 18 sati.

Županjiski derbi u Mikleušu

U trinaestom kolu druge lige istok u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu u subotu 10.ožujka u 18 sati igraju rukometaši Orahovice i Slatine.

Rukometašice Mikleuša gostuju kod Olimpije

U jedanaestom kolu treće lige istok rukometašice Mikleuša gostuju u Osijeku. U nedjelju 11.ožujka u 17 sati u sportskoj dvorani Zrinjevac igraju s Olimpijom.

Kadeti gostuju u Koprivnici

U nedjelju 11.ožujka kadeti Viro Virovitice i Slatine u okviru devetog kruga 1.jedinstvene kadetske lige gostuju u Koprivnici. U sportskoj dvoorani gimnazije Fran Galović igraju s Koprivnicom Hangar 18 i Varaždinom 1930. Turnir se igra od 15.30 do 20.30 sati.

Dječaci A Viro Virovitice igraju u Ludbregu

U nedjelju 11.ožujka u sportskoj dvorani u Ludbregu u jedanaestom krugu 1.lige dječaka A mladi rukometaši Viro Virovitice igraju u 9.45 s Koprivnicom Hangar 18., a u 11.45 s Ludbregom.

Djevojčice A dočekuju Koku i Zrinski

U nedjelju 11.ožujka u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici djevojčice A Tvin Virovitice i Pitomače igraju s varažinskom Kokom i Zrinskim iz Čakovca. Utakmice osmog kruga 1.lige djevojčica A igraju se od 11 do 15 sati. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content