Rukometašice Pitomače dočekuju Petason Vranjic, Tvin Virovitica gostuje u Varaždinu

U sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u subotu 17.ožujka u 18 sati u devetnaestom kolu prve lige za rukometašice Pitomače igraju s Petason Vranjicom.

Tvin Virovitica gostuje u Varaždinu

Virovitičke Lavice odlaze u vrijeme nedjeljnog ručka igraju u Varaždinu. U sedamnaestom kolu druge lige sjever u maloj dvorani varaždinske arene igraju s drugom ekipom Koke. Utakmica se igra u nedjelju 18.ožujka u 14 sati.

Slatina dočekuje Slaviju, Orahovica putuje u Lipik

U drugoj ligi istok igraju se utakmice četrnaestog kola. Rukometaši Slatine u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u subotu 17.ožujka u 17 sati igra sa Slavijom iz Starog Petrovog Sela. Rukometaši Orahovice gostuju u Lipiku. S domaćom Lipom igraju u subotu 17.ožujka u 18,30 sati.

Rukometašice Mikleuša ugošćuju Vinkovce

U dvanaestom kolu treće lige istok rukometašice Mikleuša ugošćuju Vinkovce. Utakmica se igra u nedjelju 18.ožujka u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu u 18,30 sati.

Mlađi kadeti Viro Virovitice domaćini Koprivnici i Ludbregu

U osmom krugu 1.mlađe kadetske lige mlađi kadeti Viro Virovitice u nedjelju 18.ožujka u Gradskoj sportskoj dvorani u Daruvaru igraju u 15,30 sati s Ivančicom iz Ivanca, a u 16,30 sati s Varaždinom 1930.

Mlađe kadetkinje Tvin Virovitice igraju s Osijekom

U zaostalom susretu petog kruga 1. Mlađe kadetske lige mlađe kadetkinje Tvin Virovitice u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u nedjelju 18.ožujka u 19 sati igraju s Osijekom.

Dječaci B Viro Virovitice gostuju u Novom Marofu

Dječaci B Viro Virovitice u desetom krugu 1.lige dječaka B u subotu 17.ožujka u sportskoj dvorani osnovne škole u Novom Marofu igraju s Marofom i Čazmom. Turnir se igra od 9,30 do 13,30 sati. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content