Rukometašice Pitomače dočekuju Sesvete Agroproteinku, Tvin Virovitica gostuje u Đakovu

Rukometašice Pitomače dočekuju Sesvete Agroproteinku

U sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u subotu 3.ožujka u 18 sati rukometašice Pitomače igraju sa Sesvetama Agroproteinkom u okviru sedamnaestog kola prve lige za rukometašice.

Tvin Virovitica gostuje u Đakovu

Virovitičke Lavice odlaze na drugo uzastopno gostovanje. U petnaestom kolu druge lige sjever u nastavno sportskoj dvorani u Đakovu igraju s domaćim rukometašicama. Utakmica se igra u subotu 3.ožujka u 19 sati.

Slatina dočekuje Valpovku, Orahovica Borovo

U drugoj ligi istok igraju se utakmice dvanaestog kola. Rukometaši Slatine u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u nedjelju 4.ožujka u 14.30 sati igra s Valpovkom iz Valpova. Rukometaši Orahovice u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu u subotu 3.ožujka u 18 sati igraju s vodećom momčadi lige Borovom.

Rukometašice Mikleuša u Novoj Gradiški

U desetom kolu treće lige istok rukometašice Mikleuša putuju u Novu Gradišku. U nedjelju 4.ožujka u sportskoj dvorani Elektrotehničke škole u 15 sati igraju sa Slavonkom.

Mlađi kadeti Viro Virovitice domaćini Koprivnici i Ludbregu

U sedmom krugu 1.mlađe kadetske lige mlađi kadeti Viro Virovitice u nedjelju 4.ožujka u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju u 11 sati s Koprivnicom Hangar 18, a u 13 sati s Ludbregom.

Mlađe kadetkinje Tvin Virovitice igraju s Loniom i Cernom

U sedmom krugu 1. Mlađe kadetske lige mlađe kadetkinje Tvin Virovitice u nedjelju 4.ožujka u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u 16 sati igraju s Loniom iz Kutine, a u 17 sati s Cernom

Dječaci B Viro Virovitice igraju s Bjelovarom

Dječaci B Viro Virovitice u devetom krugu 1.lige dječaka B u nedjelju 4.ožujka u sportskoj dvorani osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić igraju s dvije ekipe Bjelovara. Turnir se igra od 10 do 14 sati. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content