Šahovski klub Slatina pobjednik Županijskog šahovskog kupa za 2018. godinu

Županijski šahovski savez Virovitičko-podravske županije 10. ožujka 2018. godine s početkom u 9,30 sati u Hotelu Dukat organizirao je Županijski šahovski kup za 2018. godinu na kojem su nastupili šahovski klubovi iz Virovitice, Slatine i Orahovice.

Na Županijskom šahovskom kupu Virovitičko-podravske županije natjecali su se : Šahovski klub Slatina, Šahovski klub Virovitica – I, Šahovski klub Orahovica i Šahovski klub Virovitica – II.

Poredak:

1. mjesto : Šahovski klub Slatina 6 MB 9,0 poena

2. mjesto : Šahovski klub Virovitica – I 4 MB 7,5 poena

3. mjesto : Šahovski klub Virovitica II 2 MB 6,5 poena

4. mjesto : Šahovski klub Orahovica 0 MB 1,0 poen

Pobjednik, Šahovski klub Slatina, nastupio je u slijedećem sastavu: Matej Jusup, Marijan Špoljar, Milan Čubelić, Miodrag Beneš i Mijo Sedić.

Nakon odigrana dva kola Županijskog šahovskog kupa Virovitičko-podravske županije održana je redovna izvještajna godišnja skupština Županijskog šahovskog saveza Virovitičko-podravske županije na kojoj su usvojena sva izvješća: izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora Županijskog šahovskog saveza za 2017. godinu, također je usvojen plan i program za naredni period i financijski plan.

Na skupštini je došlo do malih izmjena u Upravnom i Nadzornom odboru Županijskog šahovskog saveza Virovitičko-podravske županije i to, u Upravnom odboru umjesto Marka Stipandića i Mate Mesića sada je Franjo Knežević i Zvjezdan Grandić, a u Nadzornom odboru Županijskog šahovskog saveza Virovitičko-podravske županije umjesto Luke Jurišića sada je Josip Kjaić.

Rukovodstvo Županijskog šahovskog saveza Virovitičko-podravske županije u narednom periodu čine: predsjednik ŽŠS VPŽ Miroslav Tot iz Orahovice, dopredsjednik ŽŠS VPŽ Ivica Cindrić iz Virovitice, tajnik ŽŠS VPŽ Marijan Špoljar iz Slatine, rizničar ŽŠS VPŽ Mijo Sedić iz Slatine, a članovi Upravnog odbora ŽŠS VPŽ su: Franjo Knežević, Zvjezdan Grandić i Miroslav Golubić.

Nadzorni odbor Županijskog šahovskog saveza VPŽ u narednom periodu čine: predsjednik Milan Čubelić iz Slatine, član Zdenko Vanđija iz Virovitice i član Josip Kjaić iz Orahovice.
(www.icv.hr, DF; MT)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content