Sanja Bošnjak, predstojnica Ureda državne uprave u VPŽ, posjetila Općinu Čađavica

Sanja Bošnjak, predstojnica Ureda državne uprave u Virovitičko-podravskoj županiji (UDU VPŽ) i Bojan Brozović, voditelj Službe za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove UDU VPŽ posjetili su Općinu Čađavica i održali radni sastanak s načelnikom Mirkom Rončevićem i pročelnikom Jedinstvenog upravnog odjela Danijelom Jozićem.

Pored nadležnosti UDU VPŽ u nadzoru općih akata predstavničkih tijela Općine, tema sastanka je bila i provedba plana stambenog zbrinjavanja stanovnika na području općine Čađavica za 2018.godinu.

Plan stambenog zbrinjavanja na području posebne državne skrbi Virovitičko-podravske županije provodi UDU VPŽ u suradnji s jedinicama lokalne samouprave i Središnjim državnim uredom za obnovu i stambeno zbrinjavanje RH.

Prema riječima predstojnice Sanje Bošnjak nekoliko je modela stambenog zbrinjavanja, i to

A – najam obiteljske kuće ili stana u državnom vlasništvu

B – najam oštećene obiteljske kuće u državnom vlasništvu i dodjelom građevnog materijala

D – darovanje građevnog materijala za popravak, obnovu i nadogradnju obiteljske kuće ili stana, odnosno izgradnju obiteljske kuće na građevinskom zemljištu u vlasništvu podnositelja zahtjeva

E – darovanje građevinskog zemljišta u državnom vlasništvu i građevnog materijala za izgradnju obiteljske kuće. (ADF; Općina Čađavica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content