Sjajni Teo Lorenzo Radović prvak regije, a osigurao je i plasman na Masters Top 8

Prošlog vikenda u Slavonskom Brodu je, u organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza, održano pojedinačno Prvenstvo Regije za najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje te klince i klinceze. Prvenstvo Regije koje se ujedno boduje i za Hrvatsku rang listu regije zapad Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

Na ovom prvenstvu nastupio je Virovitičanin Teo Lorenzo Radović u kategoriji najmlađih kadeta koji je odličnom igrom prošao grupne faze natjecanja bez izgubljenog seta te se plasirao u četvrtfinale. U četvrtfinalu je bio bolji od Križameca iz Bjelovara 3 : 0 u setovima, u polufinalu pobjeda protiv Špoljarića iz Pitomače također 3 : 0 u setovima i u finalu pobjeda protiv Marinića iz Slavonskog Broda 3 : 0 u setovima ( 11:6, 11:5, 11:6 ).

Ovim naslovom Teo Lorenzo Radović je osigurao nastup na državnom prvenstvu koje bi se trebalo održati krajem travnja ove godine. Isto tako osigurao je i plasman na Masters Top 8.

Pored Radovića na prvenstvu regije nastupili su još dva Virovitičanina člana stolnoteniskog kluba Virovitica. Jakov Bajivić nastupio je u kategoriji klinci gdje je zabilježio jednu pobjedu i dva poraza, te se nije uspio plasirati u drugi krug natjecanja. U kategoriji najmlađi kadeta nastupio je Luka Ljulj koji je uspio doći do četvrtfinala gdje je poražen 3 : 0 u setovima od Špoljarića. Igrače je vodio treneri Berigoj Zdjelar i Miroslav Radović. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content