Tjedni raspored Kina Slatina

Ovaj vikend u Kino Slatina možete pogledati:

PROGRAM VELIKE DVORANE
PČELICA MAJA: MEDENE IGRE sink
animacija, obiteljski, avantura

petak, 16.03. u 17:00
subota,17.03. u 17:00
nedjelja 18.03. u 17:00

Pčelica Maja se pojavila prije više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod djece. Nakon prve filmske uspješnice koja je oduševila publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče.

Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Ljeto je završilo i stigao je dostojanstvenik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu.
Hoće li se njezina košnica konačno pozvati na Medene igre?

Cijena ulaznice: 20 kn

http://www.youtube.com/watch?v=5xe8fau3l_g

TOMB RAIDER
akcija, avantura

petak, 16.03. u 19:00
subota,17.03. u 19:00
nedjelja 18.03. u 19:00

Lara Croft je strastvena, samostalna djevojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerica. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj ili svrhu te odbija preuzeti uzde carstva svojeg oca jednako kao što odbija priznati da je stvarno otišao.

Protiveći se očevim posljednjim željama Lara odlučuje ostaviti sve iza sebe kako bi riješila zagonetku njegova misterioznoga nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem posljednje lokacije na kojoj je viđen.

Cijena ulaznice: 20 kn

KUĆA DUHOVA
biografija, horor

petak, 16.03. u 21:00
subota,17.03. u 21:00
nedjelja 18.03. u 21:00

Film donosi radnju inspiriranu stvarnom Sarah Winchester (Helen Mirren) i prikazuje ekscentričnu nasljednicu bogatstva stečenog oružjem koja vjeruje da je progonjena dušama onih ubijenih Winchester puškom. Prema legendi, Sarah Winchester je vjerovala da će ostati živa dokle god će graditi svoju kuću. Film se snimao na autentičnoj lokaciji, što je bilo izuzetno teško i komplicirano filmskoj ekipi s obzirom na skučenost kuće. Sarah Winchester je beskrajno i stalno gradila tu kuću, vjerujući da će ju, ako prestane, duhovi ubijenih progoniti i na kraju ubiti. Kuću je gradila punih 38 godina. No, njezina gradnja bila je pomalo bizarna s obzirom na to da se razna vrata i prozori otvaraju u zidove ili jednostavno ne vode nikamo.

Cijena ulaznice: 20 kn

PROGRAM ART DVORANE:

COMIC SANS
drama, komedija

petak, 16.03. u 20:00h
subota, 17.03. u 20:00h
nedjelja, 18.03. u 20:00h

Alan, Zagrepčanin viških korijena može se pohvaliti izuzetno uspješnom karijerom grafičkog dizajnera, ali se baš ne može pohvaliti odnosima sa svojim bivšim djevojkama niti odnosom sa svojim ocem, slikarem i hedonistom Brunom. Iznenadno putovanje na Vis prisilit će Alana i Brunu da kroz niz što humornih što dramatičnih situacija preispitaju svoje odnose, a prije svega navest će Alana da preispita vlastite prioritete.

Cijena ulaznice: 20 kn

POU Slatina

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content