Do sredine svibnja započet će radovi na rekonstrukciji Ulice Sv. Križa u Milanovcu

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i direktor Cesta d.d. Bjelovar Željko Jozić potpisali su danas Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji Ulice Svetog Križa u Milanovcu.
Riječ je o jednom od najznačajnijih projekata za prigradsko naselje Milanovac vrijednom 9.944.394,64 kuna, a Gradu Virovitici za isti je odobreno bespovratnih 7,5 milijuna kuna u sklopu natječaja za operaciju 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta.

U sklopu projekta rekonstruirat će se kolnik, izgraditi pješačke i biciklističke staze i oborinska odvodnja te rekonstruirati javna rasvjeta i EKI mreža. Realizacijom projekta znatno će se utjecati na povećanje sigurnosti u prometu, a riješit će se i problem odvodnje brdskih voda. Ovom prilikom želim zahvaliti i Ministarstvu poljoprivrede i ministru Tomislavu Tolušiću što su prepoznali značaj ove investicije za naše građane, rekao je gradonačelnik Ivica Kirin.

Početak radova očekuje se za nešto manje od mjesec dana, a gradonačelnik Kirin zamolio je građane za strpljenje tijekom izvođenja radova pošto će se češće morati koristiti obilazni pravci. (virovitica.hr, M. Bašić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content