Dođite u petak bodriti virovitičke rukometaše u posljednjoj domaćoj utakmici ove sezone

U petak 27. travnja u 20 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u dvadeset petom kolu prve lige sjever rukometaši Viro Virovitice igraju s Garešnicom. Ulaz na utakmicu je slobodan.
To je posljednja utakmica uspješne sezone virovitičkih rukometaša. Nakon šesnaest godina Virovitičani su se vratili u prvoligaško društvo. S mladom ekipom postigli su odličan rezultat. Mimo zluradih predviđanja nisu odmah ispali iz lige. Bili su velika prepreka za sve suparnike. Mnogi od njih su na Virovitičanima slomili zube. Trener Damir Vašarević složio je kompaktnu cjelinu koja je kombinacijom mladosti i iskustva lomila protivnike. Danas je Virovitica ponovno važna kota na karti muškog rukometa u Hrvatskoj.

Atraktivnu igru pratili su brojni navijači, koji su svoje idole podržavali u pobjedama i porazima. Prema svojim i protivničkim igračima uvijek su se odnosili s poštovanjem.
U petak očekujemo još jednu odličnu rukometnu predstavu. Ovom prilikom trener će moći dati više prostora mlađim igračima, koji su budućnost kluba. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content