Mirko Miloloža i dalje na čelu Lovačke udruge ‘’Vepar’’ Orahovica

Lovačka udruga ‘’Vepar’’ Orahovica održala je svoju izvještajno-izbornu Skupštinu. Izvješće o radu u proteklom razdoblju te plan rada za naredno, iznio je predsjednik udruge Mirko Miloloža istaknuvši da je su orahovački lovci uvijek vriejdni I kativni, a takvi će biti u tekućem razdoblju:

– U proteklom razdoblju održano je 12 sastanaka Izvršnog odbora na kojima se raspravljalo o aktualnom stanju u Udruzi, te problemima s kojima se susreću lovci ali isto tako i divljač u lovištu. Osim pojedinačnih i skupnih lovova, vodili smo brigu i o divljači, unosom dovoljnih količina hrane u lovišta, radili na čuvanju usjeva te na održavanju Lovačkog doma.

Sudjelovali smo i u gradskim manifestacijama “Orahovačko proljeće” i “Otvorenje turističke sezone”, te u humanitarnoj akciji “Bal pod maskama”, s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za potrebe korisnika Udruge “Jaglac” Orahovica. Proteklo razdoblje bilo je lovno dosta dobro za naše članove, a ove godine nadamo se još boljem – rekao je Miloloža.

U izbornom dijelu, Skupština je za novo mandatno razdoblje za predsjednika izabrala dosadašnjeg Mirka Miloložu, dužnost dopredsjednika obavljat će Martin Nađ, novi predsjednik Nadzornog odbora je Ivo Boljkovac, a Časlav Sikora predsjednik Disciplinskog povjerenstva. Nazočne orahovačke lovce pna kraju Skupštine pozdravio je predstavnik Grada Orahovice Milan Babac. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content