Najmlađe virovitičke košarkašice pobijedile dječake iz Čakovca i osvojile treće mjesto u Regiji Sjever

Virovitičke košarkašice do 9 godina starosti svojim odličnim igrama plasirale su se na završni turnir Regije koja okuplja pet županija. Kuriozitet natjecanja u ovoj starosnoj kategoriji je ovogodišnji zajednički nastup dječaka i djevojčica. Iako fizički znatno slabije najmlađe virovitičke košarkašice još jednom su pokazale svoj izniman talent te nakon uvodnog poraza od dječaka iz Vindije Varaždin iznenadile dječake Međimurja iz Čakovca.

Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja te je u regularnom dijelu završila neriješeno i ušla u neizvjesne produžetke. U produžetcima su djevojčice uz pomoć Arijana Kečkiša još jednom pokazale smirenost i ugrabile zasluženi pehar i brončane medalje. Na istom turniru održano je i natjecanje u slobodnim bacanjima, a titula najboljeg izvođača završila je u Virovitici jer se je najpreciznijom pokazala Alisa Lovreković dok je u najbolju petorku turnira izabrana Nika Gverić.

ŽKK Virovitica – Međimurje Čakovec 14:12

ŽKK Virovitica: Petra Grbac, Lucija Kovačević, Tessa Luna Keserica, Ema Kovačević, Mia Milković, Nika Miljak, Nika Gverić 7, Arijan Kečkiš 5, Mia Jerbić, Petra Brajković, Monika Požežnac Sabolić, Margareta Cenger, Nikolina Hetzel i Alisa Lovreković 2. (www.icv.hr, rf)

IMG 20180407 145209 Custom IMG 20180407 145437 Custom IMG 20180407 145743 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content