Naša “Domaćica” Sanja Mijac dobila nagradu Cosmopolitana za gastro influencericu godine

Žene (i muškarci) koji su svojim utjecajem na društvo, društvene mreže i svoju publiku uspjeli napravili najveći odjek, i na tom putu uspjeli nakupiti najviše followera, lajkova, shareova, i ostalih parametara po kojima se mjeri nečiji utjecaj na društvenim mrežama, ove su godine nagrađeni nagradom “Ja sam više od selfieja COSMO INFLUENCERICA GODINE 2018.”, piše story.hr.

50d5c9af6ae49177ca84

Djevojke koje imaju faktor S, a taj “S” koji ne označava samo selfie nego i snagu, sreću, već i samostalnost, super snove, stil i stav. Cure koje su hrabro uzele svoje snove,ali i društvene mreže u ruke i pretvorile ih u fantastičnu stvarnost raspodijeljene u 12 kategorija natječaja koji je na portalu Cosmopolitan.hr trajao od 16. ožujka do 15. travnja 2018. No, osim klasičnih parametara kao što su “lajk, follow & share”, časopis Cosmopolitan u obzir je uzeo i eleganciju, stil, originalnost, i mnoge druge kriterije koji ih čini vrijednima ove Cosmopolitan titule kraljice društvenih mreža. Članovi žirija, modna blogerica i urednica Ana Bacinger, fotograf Goran Čižmešija, glavna urednica Cosmopolitana Aleksandra Orlić, kolumnistica & komičarka Andrea Andrassy, Cosmopolitan novinarka Nađa Irena Friščić, i Cosmopolitan kolumnistica Jasmina Rodić, ove su godine imale težak zadatak: u suradnji sa čitateljicama, koje su također glasale, odabrati najbolje. Da, časopis Cosmopolitan ove godine slavi 20 godina u Hrvatskoj, i to na najbolji mogući način: odajući počast novoj generaciji novopečenih medija koji se danas ne može izbjeći.

30729533 1603997199656104 7060301974012428288 o

U kategoriji GASTRO nagradu za “Ja sam više od selfieja Cosmo influencerica godine” osvojila je SANJA MIJAC, koju sladokusci poznaju kao @domacica.sanja sa preko 22 000 followera. Za sebe kaže da je uvijek pozitivna, jednostavna, šašava, zaljubljena u male stvari, poduzetnica i sanjar, a mi mislimo da ju je upravo duh sanjara i poduzetnice doveo do virtualnog mjesta gdje je sada. (www.story.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content