OPĆINA PLAĆA POLA CIJENE: U školi u Gornjem Bazju od ponedjeljka Glazbena igraonica za najmlađe

Glazbena škola „Jan Vlašimsky“ u ponedjeljak, 16. travnja, u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju počinje s provedbom glazbene igraonice za djecu od 4 do 6 godina i početničkim solfeggiom za djecu od 6 do 8 godina.

Igraonice će trajati 45 minuta, a učenici će nakon toga moći putovati kućama školskim autobusom koji će iz Gornjeg Bazja kretati u 13.30 sati. Glazbenu igraonicu, koja stoji 180 kuna mjesečno, sufinancirat će Općina Lukač i to u iznosu od 50 posto. Riječ je o još jednoj akciji kojom Općina Lukač iz proračuna izdvaja sredstva kojima pomaže najmlađima.

– Stalo nam je da djeca iz naše općine steknu kvalitetnu glazbenu izobrazbu. Mišljenja smo da je ova igraonica pravi način za to, a osim toga, na taj način djeca iz naše općine neće morati putovati u Viroviticu i plaćati prijevoz te kompletan mjesečni iznos igraonice od 180 kuna. Ako se za radionicu javi veći broj zainteresiranih, Općina Lukač će je sufinancirati u stopostotnom iznosu – napomenuo je inicijator ovog projekta, načelnik Općine Lukač Đuro Bukvić.
(www.icv.hr, bs, foto: www.os-igkovacic-gornjebazje.skole.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content