Rukometašice Pitomače dočekuju Trešnjevku, Tvin Virovitica ugošćuje Brod

Pitomača dočekuje Trešnjevku

U dvadeset trećem kolu prve lige rukometašice Pitomače igraju sa zagrebačkom, Trešnjevkom. Bit će to grčevita borba za opstanak u ligi. obje ekipe se bore za bodove koji im mogu gotovo osigurati opstanak u ligi. Utakmica se igra u subotu 28.travnja u 19 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači.

Rukometašice Tvin Virovitice ugošćuju Brod

U dvadeset drugom kolu druge lige sjever rukometašice Tvin Virovitice u sportskoj dvorani Tehničke u Virovitici igraju s Brodom iz Slavonskog Broda. Utakmica se igra u subotu 28.travnja u 20 sati. Lavice se žele pobjedom oprostiti od uspješne sezone. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Rukometašice Mikleuša gostuju u Lipiku; Pitomača II. dočekuje Ivanec

U sedamnaestom kolu treće lige istok rukometašice Mikleuša gostuju u Lipiku. U tamošnjoj školskoj sportskoj dvorani igraju u nedjelju 29.travnja u 17 sati. Druga ekipa rukometašica Pitomače u nedjelju 29.travnja u 11 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači igraju utakmicu treće lige sjever s Ivancem

Mlađi kadeti Viro Virovitice gostuju u Bjelovaru

U desetom krugu 1.mlađe kadetske lige kadeti Viro Virovitice igraju u Bjelovaru u sportskoj dvorani Europskih prvaka u subotu 28.travnja u 15 sati s Čazmom, a u 16 sati s Bjelovarom.

Dječaci A putuju u Garešnicu

U devetom krug 1.lige dječaka A rukometaši Viro Virovitice u sportskoj dvorani osnovne škole u Garešnici u nedjelju 29.,travnja igraju s Prelogom u 11 sati , a u 12 sati s Čakovcem.

Dječaci B dočekuju Čakovec

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici dječaci B Viro Virovitice igraju utakmice trinaestog kruga 1.lige dječaka B s Čakovcem. Susreti su na rasporedu u 10 i 11 sati. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content