U Čemernici najavljeni novi projekti – ove godine u planu je i početak radova na novoj školi

Nakon Korije, gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima održao je u petak sastanak s građanima Mjesnog odbora Čemernica. Građani su, kao i svake godine, tom prilikom virovitičkom gradonačelniku, kao i pročelnicima Grada Virovitice i direktorima gradskih tvrtki, iznijeli svoje probleme na području tog mjesnog odbora.

Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Miljenko Sabo zahvalio je Gradu Virovitici i gradonačelniku Kirinu jer imaju sluha za potrebe građana i jer nikad ne nailazi na zatvorena vrata. U uvodnom govoru ukratko je predstavio i odrađene aktivnosti na području Čemernice. Između ostalog, prošle su godine uređeni parkiralište i okoliš oko Mjesnog doma te su ugrađeni grijači na žljebove objekta. Dotrajala dječja igrališta zamijenjena su novima, a produljena je i javna rasvjeta oko Područne škole.

IMG 9432

Gradonačelnik Ivica Kirin zahvalio se je članovima Vijeća Mjesnog odbora na odličnog radu te u kratkim crtama upoznao je mještane s planiranim aktivnostima u narednom razdoblju. Riječ je o izgradnji kanalizacije i rekonstrukciji ceste u odvojku u Zagrebačkoj ulici, postavljanju LED javne rasvjete, a osim toga, ove se godine očekuje i početak radova na izgradnji nove škole i parkirališta uz školu.

Sljedeći na rasporedu je zbor građana za mjesnih odbora Stjepana Radića, Matije Gupca, J.J. Strossmayera i Zbora narodne garde, a održat će se u ponedjeljak, 16. travnja u Centru kulture. (virovitica.hr; foto: M. Bašić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content