Županijske nogometne lige: Derbiji Suhopolje-Mikleuš i Omladinac-Bušetina 1947. obilježit će vikend

I.ŽNL: Mikleuš odnosi bodove iz Suhopolja?

Prošle sezone u posljednjem kolu utakmica Suhopolje – Mikleuš, u Suhopolju na stadionu Park je odlučivala o naslovu prvaka. Na stadionu je bilo preko tisuću gledatelja. Ove subote igraju isti suparnici, ali u 16. kolu. Suhopolje je prvo s deset bodova prednosti, ali to ne znači da susret neće imati natjecateljskog naboja. U prošlom kolu Suhopolje je izvuklo samo bod u Gradini, a u srijedu je pobijedilo Podgorje u kupu tek u drugom dijelu. Mikleuš se lako obračunao s Voćinom, ali je izgubio u kupu na gostovanju u Novoj Šarovki, tko će biti bolji u subotu?

U subotu 7.travnja u 16,30 sati igraju Suhopolje – Mikleuš i Graničar Okrugljača – Slavonija Sladojevci, ostale utakmice se igraju u nedjelju 8.travnja također u 16,30 sati: Zrinski – Gradina, Voćin – Lukač 05, Dinamo Četekovac – Rezovac, Mladost Čačinci – Mladost 1930. Čađavica i Bratstvo – Podravac Sopje.

II.ŽNL: Omladinac prekida bušetinsku seriju pobjeda?

Uz Croatiju iz Grabrovnice, dvije najjače momčadi druge županijske lige zapad Omladinac iz Korije i Bušetina 1947. odmjerit će snage u nedjelju 8. travnja na igralištu u Koriji. Domaći nogometaši su uvjereni u pobjedu, a gosti u nastavak svoje pobjedničke serije. Utakmica će privući veliki broj gledatelja, jer Bušetinu prati prav mal armija navijača na svako gostovanje. Tko će ispuniti svoj cilj?

Utakmice 14.kola se igraju u nedjelju 8.travnja u 16,30 sati, a igraju u skupini zapad: Bilogora 1947. – Podgorje, Sveti Đurađ – Napredak, Croatia – Stara Brezovica, Omladinac – Bušetina 1947., Drava – Mladost Vukosavljevica i Turanovac – Sokol.
U skupini istok se sastaju: Tehničar – Plavi, Miholjac – DOŠK, Standard – Crnac, Borova – Mladost Bakić, Sloga Zdenci – Munja i Mladost Miljevci – Ćeralije.

III ŽNL: Dinamo iz Kapele Dvora i Kozica na gostovanjima

Ove nedjelje desetim kolom kreće nastavka prvenstva u obje skupine trećih županijskih nogometnih liga. u nedjelju 8.travnja u 16,30 sati u skupini zapad igraju: Kladare – Dinamo Kapela Dvor, Sloga Dugo Selo – Turnašica, Mladost Stari Gradac – Bilogorac, Otrovanec – Brana i Graničar Žlebina – Podravec Dinjevac. U skupini istok igraju: Orešac – Slavonac, Grabić – Meljani, Vaška – Kozice i Dinamo Josipovo – Krčevina, dok je Slaven iz Detkovca slobodan. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content