Županijske nogometne lige: Suhopolje gostuje u Lukaču, Rezovac dočekuje Bratstvo…

1.ŽNL: Suhopolje gostuje u Lukaču, Rezovac dočekuje Bratstvo

Ove subote nogometaši Suhopolja gostuju u Lukaču. Obje momčadi će nastojati postići što bolji rezultat. U Rezovcu se susreću dvije momčadi koje se bore za vrh Rezovac i Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Sve je zanimljivija borba za opstanak u ligi. Derbi u toj borbi se igra u Gradini gdje domaći nogometaši ugošćuju Dinamo iz Četekovca.

Utakmica u Lukaču između domaće momčadi i Suhopolja igra se u subotu 14.travnja u 16,30 sati dok su sve ostale utakmice na rasporedu u nedjelju 15 travnja također u 16,30 sati: Podravac Sopje – Slavonija, Rezovac – Bratstvo, Gradina – Dinamo Četekovac, Mikleuš – Zrinski, Mladost 1930. Čađavica – Voćin i Mladost Čačinci – Graničar Okrugljača.

2.ŽNL: Vodeće momčadi bez problema do novih bodova?

Vodeće momčadi lige ovog vikenda ne bi trebale imati većih problema jer igraju s momčadima iz donjeg dijela tablice u Bušetini gostuje Turanovac, a Croatia gostuje Milanovcu kod Sokola, odnosno u skupini istok vodeća Sloga u Zdencima dočekuje posljednjeplasirani Miholjac. Iznenađenja su uvijek moguća.

Sve utakmice se igraju u nedjelju 15.travnja u 16,30 sati.

U skupini zapad igraju : Sokol –Croatia, Bušetina 1947. – Turanovac, Podgorje – Omladinac, Mladost Vukosavljevica – Bilogora 1947., Drava – Sveti Đurađ i Stara Brezovica – Napredak.
U skupina istok igraju: Crnac – DOŠK, Ćeralije –Standard, Mladost Bakić – Mladost Miljevci, Plavi – Borova, Tehničar – Munja i Sloga Zdenci – Miholjac.

3.ŽNL: Dinamo iz Kapele Dvora gostuje u Dinjevcu

U trećoj ligi zapad derbi se igra u Dinjevcu gdje Dinamo iz Kapele Dvora gostuje kod trećeplasiranog Podravca.

Utakmice se igraju u nedjelju 15.travnja u 16,30 sati.

Parovi u skupini zapad su: Podravec – Dinamo Kapela Dvor, Brana – Graničar Žlebina, Bilogorac –Otrovanec, Turnašica – Mladost Stari Gradac i Sloga Dugo Selo – Kladare.

U skupini istok igraju: Krčevina – Slaven, Kozice –Dinamo Josipovo, Meljani –Vaška i Slavonac – Grabić , dok je Orešac slobodan. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content