ARSOR 2018. Počele prijave za tradicionalni sajam rukotvorina i reviju nakita u Orahovici

ArsOr – sajam rukotvorina i revija nakita Orahovica je tradicionalni događaj koji već osmu godinu organizira Udruga PAUK Orahovica , a ove godine uvršten je u program najveće gradske manifestacije „50. Orahovačko proljeće“.
ArsOr 2018. će se održati 26.05.2018., a mjesto sajma kao i prošle godine bit će prostor natkrivene terase Caffe Bara “Blues”. Revija nakita održat će se u obližnjoj Multifunkcionalnoj dvorani (bivša kino dvorana).

Sajam koji je prije sedam godina bio u svojim začecima, sada je prerastao u tradicionalan i nezaobilazan događaj čija je kvaliteta naširoko prepoznata. Sajmovi ovakvoga tipa su u našoj regiji prava rijetkost stoga se „ArsOr“ osim kvalitetom ističe i jedinstvenošću.

nakit1

Sjajan odaziv stanovnika grada Orahovice i ljudi iz šire okolice je dokaz da je Udruga PAUK Orahovica odličnom organizacijom sajma postigla da nešto neobično i drukčije približi i dočara ljudima. Sajam pruža mogućnost dizajnericama i dizajnerima da predstave plodove svoje kreativnosti.

nakit2

Na sajmu mogu sudjelovati kao i prijašnjih godina svi oni koji se bave izradom rukotvorina (nije nužno nakit), ali na reviju se mogu prijaviti samo dizajneri nakita stoga je prilikom prijave važno navesti da li želite sudjelovati samo na sajmu ili i reviji.

Prijave za sudjelovanje na sajmu počele su 15. svibnja i traju do četvrtka 25.4. u ponoć, a više informacije možete saznati na stranicama Udruge.(www.icv.hr, www.udruga-pauk.com, foto: Udruga Pauk Orahovica)

nakit

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content