Danas se održava 7. memorijalni kuglački turnir ”U spomen na Zlatka Kiša’

Na mjesnom groblju u Novoj Bukovici, kod posljednjeg počivališta tragično preminulog dragovoljca Domovinskog rata Zlatka Kiša, danas su polaganjem cvjetnog aranžmana i upaljenih lampiona svom suborcu i članu Kuglačkog kluba Slatina počast odali predsjednik ZUiČ HVIDRA-e VPŽ i predsjednik Odbora hrvatskih branitelja VPŽ Mato Bubaš, predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina i predsjednik Odbora hrvatskih branitelja grada Slatine Ilija Nikolić, predsjednik Kuglačkog kluba Slatina Željko Vaška i Zlatkov brat Josip.

20180505 123359

Zlatko Kiš, osim što je bio veliki domoljub i među prvima se stavio u obranu Hrvatske, bio je i strastveni kuglač. Svoju je karijeru započeo u Kuglačkom klubu Slatina, a zbog iznimnih rezultata, na poziv, je pristupio ekipi KK Šećerane Viro s kojom je postao rekorder kuglane virovitičkog Tvina s 618 urušenih čunjeva. Povodom tragične smrti Zlatka Kiša, danas se održava 7. memorijalni kuglački turnir ”U spomen na Zlatka Kiša” na kojem će nastupiti 6. ekipa s područja Virovitičko-podravske županije. Turnir će se održati na kuglani Tvina u Virovitici.

20180505 123420

Podršku u organizaciji turnira dale su Udruga zajednica i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i Udruga HVIDR-a Slatina. (www.icv.hr, ADF)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content