Djevojčice A Tvin Virovitice dvanaeste u Hrvatskoj

U posljednjoj utakmici na državnoj završnici u Umagu rukometašice Tvin Virovitice su izgubile od zagrebačke Lokomotive 8:13. Virovitičanke su uspješno parirale fizički dominantnijem zagrebačkom sastavu dvadesetak minuta. U tom trenutku zbog ozljeda iz igre izašle Iva Đukić i Klara Crnoja što je donekle poremetilo koncepciju trenerice Maje Grdić. Lokosice stvaraju prednost koju Lavice do kraja susreta ne uspijevaju stići.

Za Tvin Viroviticu postigle su zgoditke. Lea Lješćak i Karla Tumpić po tri, te Iva Đukić dva.
Tim rezultatom mlade rukometašice zauzele su dvanaesto mjesto na ovogodišnjoj državnoj završnici. Na kojoj je sudjelovalo, dvadeset najboljih ekipa iz svih krajeva Hrvatske, koje su to pravo stekle nakon ligaškog natjecanja pedeset jedne ekipe, podijeljene u tri regije. To je izuzetan rezultat za mlade Virovitičanke, kojima je ovo bio prvi plasman na državnu završnicu u 2004.godištu.

– Sada smo vidjeli da možemo parirati većini ekipa i ostalih hrvatskih regija. Uočila sam u kojim segmentima igre moramo ostvariti napredak, kako bi bili još konkurentniji. Djevojke u idućoj sezoni moraju još pružiti na treninzima i u igri, tada možemo očekivati novi plasman na državnu završnicu i još bolji rezultat- rekla nam je na kraju trenerica Maja Grdić.

Za ekipu Tvin Virovitice na završnici su igrale. Paula Ištvanović, Rebecca Bošnjak, Lucija Validžić, Laura Divković, Klara Crnoja, Iva Đukić, Laura Oršulić, Karla i Leona Tumpić, Tea Strusa, Lea Lješćak, Jelena Pratljačić, Anja Šantić, Nea Kovač, Dunja Habijanac i Lea Jurišić. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content