Dođite na biciklijadu povodom dana Općine Pitomača u subotu 16. lipnja

U organizaciji Rekreacijskog društva Zeleno srce, a pod pokroviteljstvom Općine Pitomača pozivaju se svi zainteresirani da povodom dana Općine Pitomača u subotu 16. lipnja sudjeluju na Biciklijadi Pitomača 2018.

Prijave sudionika su ispred Kino dvorane od 8 i 30 do 9 sati, nakon čega slijedi vožnja. Vozit će se tri dionice, zelena staza oko 20ak kilometara koja je pogodna za sve uzraste, plava staza koja je nešto zahtjevnija i duga oko 30ak kilometara, te crvena staza po Bilogori koja zahtjeva nešto bolju tjelesnu spremu biciklista.

Prijave su kao i svake godine na kiosku Vrabac u centru Pitomače uz 10 kuna naknade i podacima o veličini majice svakog sudionika Biciklijade. Rok za prijave je do 10. lipnja 2018. Moguće su i prijave na mobilni telefon 099 8609798 ili na e-mail adresu [email protected].

Svi sudionici dobivaju majicu na odmorištu u Otrovancu, a na cilju u Domu na Gredi čekaju ih tradicionalne kobasice i piće, te izvlačenje tombole za sve sudionike Biciklijade. (www.pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content