FOTO: Andrija Smoljan, Marta Leda Kalaš, Mate Blažević i Mia Deskar putuju na državno natjecanje „Sigurno u prometu“ u Rovinj

U organizaciji Hrvatskog autokluba Virovitica i Policijske uprave Virovitičko-podravske županije, u Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici održano je 26. županijsko natjecanje “Sigurno u prometu”. Na natjecanju je sudjelovalo 40 učenika iz 10 osnovnih škola koje su na dosadašnjim natjecanjima pokazale najbolje rezultate.

Ekipno prvo mjesto osvojila je Osnovna škola Vladimira Nazora iz Virovitice, a na državno natjecanje „Sigurno u prometu” koje će se od 22. do 25. svibnja održati u Rovinju putuju dvije učenice i dva učenika koji su pojedinačno osvojili prvo i drugo mjesto, odnosno Andrija Smoljan i Marta Leda Kalaš iz Osnovne škole Vladimira Nazora Virovitica, Mate Blažević i Mia Deskar iz Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić iz Virovitice. Mentori nagrađenim učenicima bili su profesor Zlatko Kovačević iz OŠ Vladimira Nazora Virovitica, te Izabela Konto iz OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica.

IMG 0344 Medium

Nagrade su im uručili tajnik HAK-a Robert Valenteković i ravnatelj Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić Ivica Tomljanović, a dva nova bicikla prvoplasiranima uručila je djelatnica za prometnu preventive PU VPŽ Anita Relić. Sve nazočne prilikom otvorenja natjecanja u ime Grada Virovitice pozdravio je i pročelnik za društvene djelatnosti Alen Bjelica. (www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”454203″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content