FOTO MNK Slatina od jeseni u 2. malonogometnoj ligi Istok

Malonogometni klub Slatina održao je u prostoru Vatrogasnog doma izbornu skupštinu na kojoj je, prije izbora novog rukovodstva, članovima iznesen najbitniji podatak u postojanju kluba, projekt pristupanja 2. malonogometnoj ligi Istok, i to već od jeseni.

U narednom periodu klub će voditi novi-stari predsjednik Matej Rešetar. Za dva dopredsjednička mjesta izabrani su Robert Bočkaj i Saša Matijević, za tajnika je izabran Nikola Miščević, a za članove Izvršnog odbora još su izabrani Vladimir Borbaš, Siniša Prodanović i Jurica Culej.

MNK Slatina u 2. malonogometnoj ligi, koja je pod ingerencijom HNS-a, nastupit će s dvije ekipe, seniora i juniora. Ekipu seniora vodit će trener Velimir Tresk, a ekipu juniora treneri dosadašnji igrači MNK Slatina, Dragan Menčik i Goran Škiljić.

Na skupštini je određena i visina godišnje članarine od 100 kuna, kao i do sada, a uz plaćenu članarinu svaki novi član će dobiti klupsku majicu.

Svojim dolaskom, skupštinu su uveličali slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić i predsjednik Zajednice športskih udruga grada Slatine Davor Butorac, obojica se složivši kako je ”projekt 2. liga” vrlo zahtjevan, ali da će vodstvo kluba imati njihovu bezrezervnu podršku.

Slatinski malonogometaši sa svojim aktivnostima započinju već 2. lipnja kada će na novouređenom igralištu Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina organizirati, zajedno sa Društvom Naša djeca Slatina, malonogometni turnir za najmlađe. (www.icv.hr, ADF)

[g-gallery gid=”457388″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content