Izborna skupština ŽRK Tvin Virovitice: Branko Krušelj ponovno izabran za predsjednika

U prostorima Tehničke škole u Virovitici održana je redovna izborna skupština ženskog rukometnog kluba Tvin Virovitica. Skupštinu je otvorio dosadašnji predsjednik Branko Krušelj koji je podnio izvještaj o radu u protekle četiri godine u kojima je generacija rođena 2000. godine, koja je sada oslonac prve ekipe, dva puta bila treća u Hrvatskoj. Svake sezone dvije do tri selekcije su se plasirale na državnu završnicu, a nema reprezentativne selekcije u kojoj nije barem jedna igračica ponikla u virovitičkoj rukometnoj školi. Podneseno je financijsko izvješće za proteklu godinu, treneri su podnijeli izvješća o protekloj sezoni u kojoj su postignuti odlični rezultati: četvrto mjesto u drugoj ligi sjever i tri plasmana na državnu završnicu (kadetkinje, mlađe kadetkinje i djevojčice A).

IMG 0395 Small

Nakon usvajanja izvješća razriješena je dosadašnja uprava i izabrana nova. Za predsjednika je izabran Branko Krušelj, dopredsjednika Ivan Hajmaši.

Osim njih dvojice u predsjedništvo kluba su izabrani: Kornelija Veršec, Kristijan Strusa, Christian Hrvoić, Davor Bralić i Ivan Kućan. Za tajnika je izabran Mario Šolc. Novi-stari predsjednik Branko Krušelj zahvalio se igračicama, roditeljima, trenericama i trenerima, te brojnim sponzorima i donatorima, koji u okviru svojih mogućnosti podupiru rad kluba. Posebno je naglašena uloga lokalne i regionalne zajednice: gradonačelnika Ivice Kirina i grada Virovitice, koji su putem Sportske zajednice grada glavna podrška radu kluba, te Virovitičko podravske županije.

IMG 0391 Small

Skup je u ime Sportske zajednice grada pozdravio predsjednik Sportske zajednice Josip Škrablin i prenio pozdrave gradonačelnika Kirina, koji je pohvalio rezultate i rad kluba i obećao podršku i u idućem razdoblju. Skupštinu je pozdravio i predsjednik Županijskog rukometnog saveza Antun Blažević. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content