IZGUBILE OD LOKOMOTIVE Unatoč subotnjem porazu, rukometašice Pitomače ostaju u prvoj ligi!

Pred susret 25. kola I. lige u kojemu su rukometašice Pitomače jučer (subota) ugostile zagrebačku Lokomotivu bilo je svečano.

Predsjednik Rukometnog saveza Virovitičko podravske županije Antun Blažević prigodno je darivao gošće cvijećem za osvojeni Kup Hrvatske, a igračice su prigodne majice poklonile klupskom tajniku Danijelu Petkoviću i najvjernijem navijaču Marijanu Rusanu.

U igri su gošće u početku bile dominantne stvorivši zalihu od sedam zgoditaka. Nakon odmora Pitomačanke su pojačale ritam i došle na četiri gola zaostatka, ali više nije išlo.

U 48. minuti službena spikerica u dvorani je objavila da je Dugo Selo izgubilo u Bjelovaru. Domaće igračice i trener Darko Međimorec su mogli odahnuti.

Cilj je postignut: osiguran je opstanak u ligi. Do kraja je Lokomotiva ubitačnim kontrama stvorila nedostižnu prednost.Zagrebački sastav je pobijedio 37:27.

U domaćim redovima najefikasnije su bile Maja Kožnjak s 9 i Terezija Ćurić sa 6 zgoditaka.Proslava opstanka u ligi preselila se ispred sportske dvorane, gdje je za sve bila osigurana hrana i piće.

U posljednjem ovosezonskom kolu, u četvrtak, 24. svibnja rukometašice Pitomače gostuju kod Zameta u Rijeci. (www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”457301″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content