Na sajmu LIFE projekata u Zagrebu predstavljeni i LIFE projekti koji se provode na području Virovitičko-podravske županije

7. svibnja 2018. godine u organizaciji Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Nacionalne kontakt točke za LIFE projekte, u Zagrebu je održan LIFE Info dan i Sajam LIFE projekata koji se provode na području Republike Hrvatske.

LIFE Info dan je organiziran povodom otvaranja LIFE natječaja za 2018. godinu kako bi se potencijalnim prijaviteljima prezentirale novine u načinu prijave LIFE projekata, kao i tematski prioriteti.

U sklopu LIFE Info dana, organiziran je i Sajam LIFE projekata, na kojem su, među ukupno 11 projekata, prezentirana i 2 LIFE projekta koji se provode na području Virovitičko-podravske županije – projekt Old Drava, LIFE+, 2013. i projekt Drava Life, LIFE 2014.

Projekt Old Drava prezentirali su Marinko Barčan, općina Pitomača, i Tatjana Arnold Sabo, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, koja je sudjelovala i u predstavljanju projekta Drava Life, u kojem sudjeluje i Javna ustanova kao partner.

IMG 7257 IMG 7258

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content