NORIJADA U ORAHOVICI: Oprostili se gimnazijalci, voćari i vinogradari, komercijalisti…

Prođe još jedna godina, još jedne školske ruke posljednji puta su u prijateljskom zagrljaju, život zove u nove pobjede. Još jedna generacija orahovačkim maturanata posljednji je puta zatvorila vrata škole i uz pjesmu i suze se oprostila od najboljih mladenačkih dana.

Orahovačka norijada započela je ispred zgrade škole ”Stjepan Ivšić” gdje su se prigodnim govorima opraštali razrednici od učenika pa su tako svojim učenicima sreću poželjeli Gordana Šumrada (4a) Mirjana Steiner (4e), Zorana Vujatović (3d) i Danijel Stojković (3c) te na kraju i ravnatelj Zorislav Milković:

– Ode nam još jedna generacija koju ćemo po mnogočemu pamtiti. Ovim mladim ljudima od srca želim puno sreće i hrabrosti u daljnjim životnim borbama i nadam se da će se rado vraćati u školu gdje će nam uvijek biti dragi gosti, a nadam se nekih od njih i budući kolege. – rekao je Milković nakon čijeg su govora svi maturanti zajedno zaplesali. Ne, nije riječ o quadrilli, već se kako je to u Orahovici uobičajeno i tradicionalno, zaplesalo maturantsko, slavonsko kukunješće. Orahovački maturanti sa zvižducima i pjesmom prošetali središtem Orahovice, zabava je nastavljena na orahovačkom jezeru. (www.icv.hr, vg)

[g-gallery gid=”457826″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content