Odličan uspjeh mladog tenisača Dominika Sabolića, člana TK “Didon” Virovitica

Mladi perspektivni tenisač, član TK “Didon” iz Virovitice, pod vodstvom trenera Dražena Lovrekovića ovoga mjeseca igrao je tri jaka turnira do 12 godina.

U Zagrebu, na Memorijalu “Vladimira Presečkog”, kojeg je organizirao teniski klub “Chromox”, Dominik je pobijedio sve svoje protivnike i uvjerljivo došao do finala turnira. U finalu je igrao protiv tenisača Vilima Karačića, člana TK “Terra” iz Zagreba, koji je ovoga puta bio bolji i osvojio turnir. Osim singla Dominik je s Hrvojem Marićem igrao i u kombinaciji parova te također ušao u finale gdje su izgubili od para Karačić/Kolić.

Sabolić 4 Custom

Na Otvorenom prvenstvu u Osijeku, u organizaciji teniskog kluba Osijek, Dominik je također došao do finala turnira protiv Mičića, tenisača iz Vinkovaca. Bio je bolji, pobijedio je rezultatom 2:0 i osvojio turnir. Osim singla igrao je i finale u parovima u kojima je izgubio.

Sabolić 5 Custom

Prošlog vikenda održao se jaki turnir u Požegi. Dominik je još jednom igrao finale i u singlu i u parovima. U finalu singla izgubio je od Frana Rakonića , dok je u finalu parova zajedno s Karlom Brkićem iz Vinkovaca pobijedio i osvojio turnir. Čestitamo. (www.icv.hr, hd)

Sabolić 1 Custom Sabolić 3 Custom

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content