Održano predavanje na temu “Usklađenje s uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR)”

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, u četvrtak, 3. svibnja, održano je predavanje: „Usklađenje s Uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR)“, u organizaciji HGK – Županijske komore Virovitica i tvrtke ECS Eurocomputer systems d.o.o..

IMG 0316 Medium

Predavanje kojemu je prisustvovalo više od 60 predstavnika gospodarskih subjekata i institucija s područja županije, organizirano je s namjerom pružanja potpore poslovnim subjektima u procesu usklađivanja sa zahtjevima Uredbe o zaštiti osobnih podataka, koja stupa na snagu 25. svibnja 2018. godine, te je obvezna za primjenu kod gotovo svih organizacija koje obrađuju osobne podatke građana EU.

IMG 0318 Medium

Predavanje i prezentaciju, održali su predstavnici tvrtke ECS Eurocomputer systems d.o.o. iz Zagreba, a glavni predavač je bio Marko Jertec, koji ima međunarodno priznate certifikate: CISSP (međunarodno priznati stručni certifikat za profesionalce koji se bave sigurnošću informacijskih sustava); CISM (međunarodni certifikat izvrsnosti); CISA (Certificirani revizor informacijskih sustava – međunarodno priznati stručni certifikat). (hgk, foto: Bruno S.)

IMG 0319 Medium IMG 0315 Medium IMG 0322 Medium

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content