Rukometni vikend: Pitomača gostuje u Dugom Selu, Rukometaši Viro Virovitice putuju u Križevce

Pitomača gostuje u Dugom Selu

U dvadeset četvrtom kolu prve lige rukometašice Pitomače putuju u Dugo Selo. Pobjedom bi potvrdile opstanak u ligi, a porazom i bi dovele u pitanje prvoligaški status, jer više nema mnogo prilika za ispravak. Utakmica se igra u gradskoj sportskoj dvorani u nedjelju 6.svibnja u 18.30 sati.

Rukometaši Viro Virovitice putuju u Križevce

U dvadeset šestom kolu prve lige sjever rukometaši Viro Virovitice gostuju kod KTC-a u Križevcima. Virovitičani su davno ostvarili svoje ciljeve i sada mogu samo poboljšati položaj na tablici u igri s jednom od najboljih ekipa u ligi. Utakmica se igra u subotu 5..svibnja u 20 sati u sportskoj dvorani u Križevcima.

Rukometašice Mikleuša dočekuju Dardu

U osamnaestom kolu treće lige istok rukometašice Mikleuša u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu dočekuju vodeću ekipu lige Dardu. Utakmica se igra u subotu 5.svibnja u 18 sati.

Dječaci B Viro Virovitice igraju s Koprivnicom

U četrnaestom krugu 1.lige dječaka B dvije selekcije Viro Virovitice igraju s dvije selekcije Koprivnice. Utakmice se igraju u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u subotu 5.svibnja od 14 do 18 sati.

Djevojčice B dočekuju Bjelovar

U desetom krugu regionalne lige Sjever djevojčice B Tvin Virovitice i slatine igraju s odgovarajućim selekcijama ženskog rukometnog kluba Bjelovar i rukometne škole djevojčica Bjelovar. Turnir se igra u subotu 5.svibnja od 10 do 14 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici.

U nedjelju u Virovitici igra se turnir u mini rukometu

U sportskoj dvorani osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici u nedjelju 6.svibnja od 10 do 14 sati igra se turnir u mini rukometu za dječake rođene 2008.godine i mlađe. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content