Sajam i revija nakita “ArsOr” u Orahovici, 26. svibnja

U sklopu jubilarnog 50. Orahovačkog proljeća, 26. svibnja Udruga Pauk organizira tradicionalni 8. sajam i reviju nakita „ArsOr“.

Sajam je kroz svojih sedam godina održavanja postao jedan od najkvalitetnijih i najzapaženijih sajmova ovoga tipa u Hrvatskoj. Mjesto sajma kao i prošle godine je prostor natkrivene terase Caffe Bara “Blues” dok će Revija nakita biti održana uobičajeno, u obližnjoj Višenamjenskoj dvorani (bivša kino dvorana).

Prije sedam godina krenuli smo od nule s organizacijom ovakvog sajma, sa željom da bude jedna od prepoznatljivosti grada Orahovice i evo danas smo ponosni što je “ArsOr” prerastao u tradicionalan i nezaobilazan događaj čija je kvaliteta naširoko prepoznata. Sajmovi ovakvoga tipa su u našoj regiji prava rijetkost stoga se „ArsOr“ osim kvalitetom ističe i jedinstvenošću. – kaže predsjednik PAUK-a Mirko Kufner.

Sjajan odaziv Orahovčana i velik broj gostiju iz drugih sredina je dokaz da je Udruga PAUK Orahovica odličnom organizacijom sajma postigla da nešto neobično i drukčije približi i dočara ljudima. Sajam pruža mogućnost dizajnericama i dizajnerima da predstave plodove svoje kreativnosti.

Na sajmu mogu sudjelovati kao i prijašnjih godina svi oni koji se bave izradom rukotvorina (nije nužno nakit), ali na reviju se mogu prijaviti samo dizajneri nakita stoga je prilikom prijave važno navesti da li želite sudjelovati samo na sajmu ili i reviji. Prijave za sudjelovanje (izlaganje) na sajmu rukotvorina i reviji nakita “ArsOr” 2018. već su započeli i traju sve do četvrtka (24.05.) u ponoć. Kotizacija po štandu iznosi 50 kuna, a plaćanje je na samom događaju.

Pozivamo sve umjetnike i kreativce da nam se priključe i pokažu svoje sposobnosti, a naravno pozivamo građane Orahovice i okolice da dođu na sajam i reviju jer će definitivno uživati i imati što vidjeti i doživjeti. – zaključio je Kufner.

U organizaciji kao i uvijek radi veliki broj mladih ljudi iz Udruge,a voditeljica ovog uspješnog projekta svih sedam godina, pa tako i ove je Ivančica Grgić. (www.icv.hr, VG)

1505arsor1 Custom 1505arsor2 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content