Sredstvima Lions cluba Vereuche Odjel za ginekologiju i porodništvu OB Virovitica dobit će nove dekice za novorođenčad, krevetiće, posteljinu…

Pod pokroviteljstvom Virovitičko-podravske županije i pod motom „Za sretniji dolazak na svijet“, Lions club Vereucha Virovitica, početkom veljače, na inicijativu predsjednice Upravnog vijeća OB Virovitica Jasne Abramović, organizirao je donatorski Lions bal i aukcijsku prodaju slika za opremanje Odjel za ginekologiju i porodništvu OB Virovitica.

Skupljeno je ukupno 21.000,00 kuna, a ček s navedenim iznosom, simbolično je predsjednica Lions cluba Virovitica Monika Ružić, predala, virovitičko-podravskom županu Igoru Androviću.

Ovoj svečanosti, između ostalih, nazočila je i v.d. ravnateljice Opće bolnice Virovitica Edita Smiljanić, predsjednica Upravnog vijeća OB Virovitica, Jasna Abramović, predsjednica Zone 6 Lions regije Istok Jasna Per Kožnjak, voditelj Odjela za ginekologiju i porodništvo OB Virovitica Jadranko Šegregur…

IMG 3418

Donacija je namijenjena za opremanje Odjela za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice Virovitica. Sredstva će se iskoristiti za nabavku dekica za novorođenčad, posteljine, krevetića za bebe, nove spavaćice za pacijentice, ali i ostalih stvarima kojima će boravak na ovom odjelu biti ugodniji i majkama i bebama.

Osim toga, nakon nabavke televizora koji se nalazi u čekaonici Dječjeg odjela, kako bi djeca, uz crtiće lakše dočekala pregled kod liječnika, Virovitičko-podravska županije je nabavila i podloge za previjanje beba koji se nalaze u čekaonici navedenog odjela i olakšat će majkama previjanje njihovih beba. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content