TENIS Attila Magyar, Tea i Nika Lovreković pobjednici 10. Memorijalnog turnira „Pozdrav Aci“ 2018.

Na terenima Teniskog kluba „Didon“ u Virovitici prošlog je vikenda održan 10. Memorijalni turnir “Pozdrav Aci”. Turnir je i ove godine bio humanitarnog karaktera, a igrao se u spomen na velikog ljubitelja tenisa i teniskog rekreativca Darka Aleksića, koji je u lipnju 2008. godine tragično preminuo spašavajući prijatelja. Na ovogodišnjem memorijalu u pojedinačnoj kategoriji muškaraca i žena okupio se velik broj učesnika iz svih dijelova Hrvatske kao i tenisači iz susjedne Mađarske.

Pobjednik u muškoj konkurenciji je Attila Magyar. Magyar je svojom smirenom igrom u finalu pobijedio Gorana Paukovića rezultatom 2:0 u setovima (6:1, 6:3). U napetom polufinalnom meču Magyar je slavio protiv iskusnog „maratonca“, Damira Brckovića rezultatom 9:3, a Pauković je identičnim rezultatom izborio finale protiv Janosa Petrinovicsa i nije dopustio da dva mađarska predstavnika zaigraju finalni meč.

U ženskoj konkurenciji igrala se kombinacija parova. Pitanje pobjednika bilo je riješeno nakon vrlo kratkog vremena. Mlade snage, Tea i Nika Lovreković, pravom su sestrinskom igrom nadigrale iskusne tenisačice, Josipu Bijuk i Doru Cicvarić. Tenisačice Jančevski/Gyongyi i Colares/Dragičević podijelile su 3. i 4. mjesto.

Ukupno je na turniru nastupilo 39 tenisača i 8 tenisačica od ukupno 100-tinjak ljubitelja tenisa koji su sudjelovali i podržali turnir uplatom kotizacije. Pehare najboljima uručio je ispred organizacijskog odbora Mario Đurđević i tom prilikom se od srca zahvalio svim sponzorima, tenisačima i prijateljima tenisa na podršci te napomenuo kako i nakon 10 godina svi tenisači i prijatelji pokojnoga Darka Aleksića pokazuju da je ovo turnir na kojem je prije svega čast sudjelovati. (www.icv.hr, ts, mđ)

[g-gallery gid=”459519″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content