Teniski klub “Tvin” Virovitica tijesno poražen u Bjelovaru

Seniorska ekipa TK “Tvin” Virovitica prošlog je vikenda odigrala prvenstveni meč treće hrvatske teniske lige (skupina B) protiv TK “Sirela”, u Bjelovaru.

Za ekipu Tvina nastupili su: Saša Felendeš, Mario Šalinger, Nenad Gurović, Zvonimir Zdjelar i Goran Pauković.

Ovo je za ekipu Tvina bilo drugo gostovanje ove sezone, na kojem su bili samo korak do pobjede. Nakon sedam vrlo izjednačenih i neizvjesnih mečeva, tenisači TK “Tvin” ostali su “kratki” za jedan odlučujući tie-break i tijesno izgubili s konačnim rezultatom 3:4. U pojedinačnim mečevima pobjede su ostvarili Saša Felendeš i Goran Pauković dok su u kombinaciji parova pobjedu ostvarili Felendeš i Gurović.

Tijek susreta: Dok su u pojedinačnoj konkurenciji Šalinger, Gurović i Zdjelar izgubili nakon vrlo izjednačenih mečeva, Pauković i Felendeš su osvojili dva boda. Pauković je u napetom meču nakon gotovo tri sata igre osvojio prvi bod. S druge strane, Felendeš je opet pokazao izvanrednu igru, kako u singlu tako i u paru, i ponovno kapetanski “pogurao” ekipu prema novim bodovima. Nakon što su u kombinaciji parova Felendeš i Gurović upisali novu pobjedu, ukupan rezultat je bio 3:3. U odlučujućem meču, par Zdjelar/Šalinger za nijansu je bio slabiji od odličnog domaćeg para Bajs/Mihailić, koji su izvrsno odigrali odlučujući tie-break i “zgrabili” puni plijen.

upload1 Custom 2

Tri pobjede bile su dovoljne za osvajanje jednog ekipnog boda, iako je i onaj drugi bio vrlo blizu. (www.icv.hr, ts, tk-tvin.org, foto: Nenad Gurović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content