TRAGEDIJA U KORIJI U prometnoj nesreći poginula samohrana majka dvogodišnjeg djeteta

U ranim jutarnjim satima u Koriji dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 30-godišnja suvozačica M.M. Vozač je trenutno, kako neslužbeno doznajemo, izvan životne opasnosti.

Do nesreće je došlo oko 4 sata ujutro, kada je, iz još neutvrđenih razloga, vozilo virovitičkih registracijskih oznaka, VW passat, sletilo u kanal i udarilo u putni most. Vozilo se kretalo iz smjera Špišić Bukovice prema Virovitici, a njime je upravljao 21-godišnji vozač iz Špišić Bukovice.

Od siline udarca, suvozačica je stradala na licu mjesta, dok je vozač hitno prevezen u virovitičku Opću bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć i trenutno je izvan životne opasnosti. Djelatnici Javne vatrogasne postaje Virovitica u najkraćem roku su izašli na teren.

Policija je nakon obavljenog očevida priopćila kako nisu utvrđeni razlozi zbog kojih je vozilo tako naglo skrenulo s ceste i udarilo u betonski most. Prema policijskom priopćenju, osobe u vozilu nisu koristile sigurnosni pojas, a iz uništenog vozila izvukli su ih vatrogasci.

Stravična nesreća tragično je odnijela život M. M., samohrane majke dvogodišnje djevojčice koja je radila kao konobarica u jednom ugostiteljskom objektu i cijeli se život teško borila da osigura što bolje uvjete svom djetetu. Iza nje ostala je neutješna obitelj- uz kći, roditelji, dvije sestre, nećakinje, prijatelji i rodbina. Bila je vesela i simpatična mlada žena koja je optimizmom pobjeđivala životne teškoće.

Ova stravična nesreća cijelu je Viroviticu zavila u crno.

(www.icv.hr, ml; foto: čitatelj)

IMG 20180523 054825

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content