Tri zlata, dva srebra i dvije bronce za virovitičke karatiste na memorijalnom turniru u Lučkom

U Lučkom kod Zagreba održan je 19. karate memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata.

Na turniru iz virovitičkog karate kluba nastupili su: Laura Erak, Lovro Erak, Chris Malčec, Mihael Štefović i Marija Knežević.

U kategoriji mlađih učenica, u disciplini kata, Laura Erak osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju, dok je u muškoj konkurenciji Lovro Erak osvojio treće mjesto i brončanu medalju. U mlađim kadetima nastupio je Chris Malčec koji je također osvojio treće mjesto i brončanu medalju. U borbama u kadetskoj konkurenciji do 52 kg, Mihael Štefović bio je odličan sve do pogreške, nekoliko sekundi prije kraja finalne borbe, kada gubi bod a time i prvo mjesto. Mihael je pokazao da je odličan borac i kontrolirao je borbu unatoč tome što mu je suparnik višestruki prvak Hrvatske. U mlađim učenicama do 30 kg, nastupila je Marija Knežević koja je radila dosta suzdržano pa je izgubila borbu i mogućnost jednog od plasmana.

20180512 111242 Custom

Na istom turniru nastupili su Virovitičani Jakob Đebro i Domagoj Kesak, članovi karate kluba Đurđevac. U borbama su ostvarili odlične rezultate. Jakob je u mlađim učenicima svoje protivnike savladavao s četiri boda razlike i samim time osvojio zlatno odličje dok je u kategoriji učenika u finaloj borbi izgubio sa 1:0, te je osvojio srebro. Domagoj Kesak je u kategoriji učenika +46 uvjerljivo svladao svoje protivnike i osvojio prvo mjesto i zlatno odličje. (www.icv.hr, mš)

IMG 3854 Custom IMG 3864 Custom IMG 3865 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content