Tvrtka Napkin proizvodi salvete za kojima je potražnja ogromna i time pokazuju kako se može raditi i zaraditi i od tzv. „malih proizvoda“

Bruno Marić i Danijel Kireta, diplomirani su ekonomisti, koji su prepoznali trenutak i krenuli „u biznis“. Uz podršku Poduzetničkog inkubatora i Virovitičko-podravske županije, smjestili su se u Poduzetničkom inkubatoru u Virovitici.

Nakon što su pripremili strojeve pokrenuli su proizvodnju. Njihova tvrtka, Napkin proizvodi salvete.

– Prvo smo krenuli s bijelima, no u mogućnosti smo izraditi kakve god naš klijent i kupac želi – kazuje direktor Bruno Marić 42-godišnji diplomirani ekonomist, koji je deset godina stariji od Danijela.

IMG 8604

Bave se proizvodnjom proizvoda i dokaz su kako se u Hrvatskoj može raditi i zaraditi i od tzv. „malih proizvoda“

– Potražnja je odlična. Pokrivamo prostor sjeverne Hrvatske, no imamo upite iz cijele naše zemlje. Ovo je hrvatski proizvod. Istina, materijal nam dolazi iz Italije, jer njega nema kod nas, ali mi ga ovdje u Virovitici stvaramo i proizvodimo.

Zahvaljuju se i direktoru Poduzetničkog inkubatora Bojanu Mijoku na podršci, jer uvjete koje su dobili ovdje, rijetko tko bi im mogao ponuditi bolje. I zato su stanari Poduzetničkog inkubatora u Virovitici. Ove su godine izlagali i na Međunarodnom sajmu Viroexpu koji se pokazao kao odličan vid promocije njihovih usluga i proizvoda. (www.vpz.hr)

IMG 8623 IMG 8616

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content