VIDEO Dramska skupina Katoličke klasične gimnazije na terenskoj nastavi u Osijeku

Realizacija školskog kurikuluma Katoličke klasične gimnazije u Virovitici uputila je dramsku skupinu škole na izvanučioničku nastavu (terensku nastavu) u Osijek.

U sklopu terenske nastave učenici su posjetili Isusovačku klasičnu gimnaziju u Osijeku s čijim radom ih je upoznao ravnatelj škole pater Sebastian. Nakon prijateljskog druženja, gimnazijalci su se uputili na Umjetničku akademiju u Osijeku, na Odsjek za kazališnu umjetnost (gluma i lutkarstvo) gdje su se imali prilike upoznati s djelovanjem i radom odsjeka, radom i programima akademije kao i sa procedurom upisa u akademiju koji je osobito zanimao ovogodišnje maturante. Osim važnih informacija gimnazijalci su susreli svoje prijatelje iz gimnazije te zahvaljujući susretljivosti profesora i studenata i osobno isprobali animirati lutke različitih vrsta.

U izrazito prijateljskom i srdačnom ozračju gimnazijalci su napustili akademiju i u zabavnom dijelu programa posjetili ZOO vrt u Osijeku kao i Portanova centar. (www.icv.hr, kkg-vtc)

KKG Vtc DramskaSkupina TerenskaNastava Osijek 2018 IMG 7969 Custom KKG Vtc DramskaSkupina TerenskaNastava Osijek 2018 IMG 7995 Custom KKG Vtc DramskaSkupina TerenskaNastava Osijek 2018 IMG 8008 Custom KKG Vtc DramskaSkupina TerenskaNastava Osijek 2018 IMG 8013 Custom

Video prilog:

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content