VIDEO Virovitičke mažoretkinje pozivaju vas ove subote na 32. Državni turnir

Virovitičke mažoretkinje pozivaju vas na 32. Državni turnir, sportska dvorana Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić, u subotu, 5. svibnja. Organizatori su Udruga virovitičkih mažoretkinja i Savez mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske uz pokroviteljstvo grada Virovitice i Turističke zajednice grada Virovitice. Na turniru se natječe 17 timova iz Republike Hrvatske.
Ovaj turnir je ujedno i kvalifikacija za Europsko prvenstvo mažoretkinja koje se održava u Češkoj, Prag od 5. do 8. srpnja te Svjetsko prvenstvo mažoretkinja u Južnoafričkoj Republici, Cape Town od 20. do 23. rujna 2018. godine. Naše virovitičke mažoretkinje su ove godine proslavile 11 godina djelovanja i kao najljepši rođendanski poklon dobile priliku da u svom gradu brane titulu prošlogodišnjih državnih prvakinja te da i ove godine predstavljaju Hrvatsku, svoj grad i županiju na Europskom i Svjetskom prvenstvu.

Virovitičke mažoretkinje godinama predstavljaju svoj grad u najboljem svijetlu diljem Republike Hrvatske i Europe, a ove godine će sudjelovati i na Svjetskom prvenstvu mažoretkinja u Južnoafričkoj Republici, Cape Townu. Sve to ne bi bilo moguće bez neprekidne podrške koju dobivaju od svog grada i veoma su zahvalne što je njihov trud prepoznat. Stoga se ovim putem zahvaljuju gradu Virovitici i Turističkoj zajednici grada Virovitice koji su pomogli u realizaciji ovog turnira. Turnir započinje defileom svih timova od palače Pejačević u 10 sati do sportske dvorane OŠ Ivane Brlić-Mažuranić gdje je otvaranje u 11 sati.

Pogledajte i službeni video turnira koji je financirala Turistička zajednica grada Virovitice, a snimio Matija Turkalj.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content