ZDENKO NAĐ KREĆE U AMERIČKU PUSTOLOVINU Poznati avanturist vozit će od New Yorka do San Francisca na ležećem biciklu

Do Amsterdama sam putovao na ležećem biciklu s dva kotača, a sada ću s tri, koji je puno udobniji i lakše ga je voziti, objašnjava Zdenko, koji je već započeo s fizičkim i psihičkim pripremama

Zdenko Nađ (24) iz Donje Pištane, mjesta pokraj Orahovice, prošlog je ljeta krenuo u svoju prvu avanturu na ležećem biciklu prevalivši put od svoje Donje Pištane do Amsterdama. Iako je odluka za taj pothvat bila slučajna, Zdenko je oduševljen svim viđenim i doživljenim pa je započeo pripreme za novu pustolovinu. Sljedeći cilj je put na ležećem biciklu od New Yorka do San Francisca, doznajemo na predavanju „Putovati s osmijehom“ putem kojega je ovaj avanturist predstavio svoju priču orahovačkim srednjoškolcima. Ovoga puta putovanje će biti nešto drugačije.

 

2305zdenko1

– Do Amsterdama sam putovao na ležećem biciklu s dva kotača, a sada ću s tri, koji je puno udobniji i lakše ga je voziti – objašnjava Zdenko, koji je već započeo s fizičkim i psihičkim pripremama.
– Putem interneta već sam dogovorio i smještaj za putovanje i za oko mjesec dana me čeka let za SAD – kaže Zdenko, koji za svoje pustolovine ima puno podršku obitelji i prijatelja, a posebno djevojke Lucije.

2305zdenko3

Američku pustolovinu svi zainteresirani moći će pratiti putem Zdenkovog novog bloga „Tri kotača sreće“ i Facebook grupe „Bok, ja sam Zdenko“, gdje će postavljati fotografije i pisati sve što mu se događa na putovanju. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content